Tuesday, April 13, 2021

Telefon kameranızı izinsiz kullanıma kapatmak!

Merhaba diyerekten konuya hızlı bir atlayış yapıyoruz!

Malum telefon kameraları uzaktan kontrol edilebildiği gibi güçlü bir arge sistem üzerinden hacklenebilir,bunların önüne geçebilmek maksadıyla bu kısa makalemizde korunmaya yönelik basit adımları özetliyeceğiz.

Uygulamamızın adı D vasive Pro güncelleme desteğini kesmiş olsa da stabil bir şekilde her telefonda sorunsuz çalışabilmektedir.Tek yapmanız gereken app telefonunuza kurmak olacaktır.Bunun için telefon > ayarlar > bilinmeyen kaynak uygulamaları yükleye izin ver yapınız aksi halde yüklenmeyecektir.

Yüklendikten sonra App tıklayıp açınız ve cihaz yöneticisi olarak izin veriniz.

App kurulumunda sonra uygulamayı açınız resimdeki şekilde ayarlayınız



Geriye kalan mikrofon - wifi - bluetooth ayarlarınıda silent tiklerini etkinleştirin notifications ve lock down tikleri etkin olmasın sadece kamera işlevine ağırlık vereceğiz.Geriye kalan son kısım ise açma kapama on/off tuşuna tıklayarak korumayı aktifleştirmek olacaktır.



Bundan sonra kameranız hiçbir şekilde uzaktan kontrol edilemez ve otomatik olarak sessiz modda bile açılamaz hale gelecektir.Buda video kaydı - ön ve arka kamera dahil 3.parti app ve casus yazılımlar,link yoluyla hackling methodları dahil hiçbir yöntem çalışmayacağı gibi resminizi çekmek isterse izin vermeyip direk hata verecektir.

Not: Eğer kamerayı kullanarak resim çekilmek, istediğiniz zaman uygulamaya girip geçici olarak pasif hale getiriniz off tuşuna basınız (altı çizili olan) yoksa resim çekemezsiniz hata verir güvenlik nedeniyle.

http://www.futuretensecentral.com/dvasive

İnternet üzerinde 3.parti siteler pro versiyon halini sunuyor.

Direk tıkla indir D-vasive pro final versiyon

3.Parti dlandroid.com sitesi tarafından sunulmuştur (Temiz kontrol edildi)

https://disk.yandex.com.tr/d/3gj9YkDK7WYvGQ

Basit adımlar ile güvende kalmak!

No comments: