Sunday, May 29, 2022

Format Factory + Portable Edition


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022

Format Factory yıllardır en çok tercih edilen yazılımlardan bir tanesi her zaman ücretsiz olarak bu güzel araç setinden faydalandık ve devam etmeye çalışıyoruz,fakat zamanın getirdiği zorluklarla birlikte teknolojik adımlar bağış üzerine inşa edilmiş yazılımlar artık 3.parti iş ortaklığı ve harici reklam gösterme gibi iş birliğine girişebilmektedirler,sonuçta para cezbedicidir gizlilik filan dinlemeyebilir her zaman!

Format Factory bu sürümünü taşınabilr hale getirdik böylece orjinal kurulum sırasında 3.parti yazılım teklifi ve otomatik kabul edilen veri paylaşımının önüne küçük bir hamle ile geçilebildi.

Format Factory kurulu dizin giriş klasörde bulunan aşağıdaki isime sahip orjinal exe'ler silinerek yerine boş girdi çevrımdışı döngü kayıtları oluşturuldu.

Sebeb; Otomatik sunucuyla bağlantı kurmaması ve brightdata kontrolü yapmaması içindir.

FFInst.exe

net_updater64.exe

QRecord.exe (Ekran & ses kaydı aracı devre dışı bırakılmıştır)

Uyarı: Güncellemeleri denetleme yaparsanız (manuel) olarak brightdata kırıldığı için güncellenir.Kısaca güncelleme YAPMAYINIZ.

Luminati klasöründe bulunan  aşağıdaki orjinal isime sahip  exe'ler silinerek yerine boş girdi exe kaydı oluşturuldu,iyileştirme aracını çevrımdışı çalıştırabilmemiz için gereklidir.

idle_report.exe

brightdata.exe

Video kategorisinde bulunan Optimize (iyileştirme) aracını kullanmanız için brightdata (veri) + rapor gönderme izni istemektedir

Kabul etmeniz halinde aracını kullanabilirsiniz,fakat kendi rızanız ile verileriniz açık bir şekilde şirketler arası paylaşıma sunmuş olursunuz.Boş exe kaydımız olduğundan sözleşmeyi kabul etmeniz sorun teşkil etmeyecektir.Böylece aracı isteğe bağlı kullanabileceksiniz.


Format Factory Portable Edition indirme bağlantımız (Son sürüm)

Parmak izi değerleri / orjinal exe ile karşılaştırmak isterseniz

Resmi sitesi ve indirme adresi;

 http://www.pcfreetime.com/formatfactory/index.php?language=en

MD5:  b055da39cc435e2470de17e64a524231

SHA1: 7d5c99ef5c7e90eec3e50d7900075f6b79c5b8ab

https://disk.yandex.com.tr/d/rKmueEcEJ9bdtw


Portable (Taşınabilir veya kurulum) şeklinde ayarlamalar yapmak istediğinizde;

Kendiniz güncellemeleri yapmak  için resmi sitesinden son sürümü kontrol ederek indirin ve kurulum yapınız,kurulum yaparken 3.parti teklif yazılımları kurmamaya dikkat edin hızlı next(ileri) yapmayınız,kurulum bitince programın kurulu olduğu Windows/veya diğer işletim sisteminizde C:\Program Files > FormatFactory klasör içerisine indirdiğiniz rar'dan çıkartıklarınızı atarak değiştirin ve onaylayın işlem bitti.

Hangi sürüm olursa olsun aşağıdaki rar dosyası geçerlidir.

https://disk.yandex.com.tr/d/TKbxukSnBncrFg

#Güvenle kalınız

No comments: