Wednesday, February 16, 2022

Müzik arşivlemek için tavsiye yazılım

Çoğumuz müzik dinlemeyi sevdiği gibi arşivlemeyi de sevdiği şüphesiz özellikle kendim bir süre önce arşivlediğim müzikler telif hakkı nedeniyle youtube üzerinde göremiyorum buda arşivlemenin faydaları diyelim.

Fakat oynatma listeleri ve istediğimiz bir müziği indirmek için bir programa ihtiyacımız var bunu en güzel şekilde yerine getiren yazılımlar.

UYARIHaliyle crack,patch,fix gibi isimler adı altında 3.parti full halini sunan kaynaklar aracılığı ile yazılımı premium satın alınmış hale getiriyoruz yıl 2022 artık bilmeyen kalmadı her şey virüs olmadığı gibi her görünen temiz yazılımda virüssüz anlamına gelmemektedir,bunun için geçici olarak antivirüsü / Defender gibi her şeyi tehdit olarak algılayan yazılımınızı işlemleriniz boyunca kapalı tutunuz sonra geri aktif edersiniz,ve içiniz rahat edecekse işlemler bitince taratma yaparsınız.Ve içinizin daha rahat etmesi için oturup analiz edebilirsiniz,bilmiyorsanız sitemizden malware scanner bölümünü kullanabilirsiniz.

#1 Youtube ByClick (Premium)

Resmi web sitesi ve indirme adresi
https://www.youtubebyclick.com/tr/

Premium Versiyon hakkında
https://www.youtubebyclick.com/tr/PremiumVersion.php

Gizlilik Politikası
https://www.youtubebyclick.com/PrivacyPolicy.php

Eğer premium sürüm kullanmak istersek 3.parti sağlayıcılar imkan sunuyor.

(Güvenli Kaynak) Patch İndirme Bağlantısı

Patch Rar şifresi: 123

Paylaşılan patch igorca crack team tarafından sunulmutur.

Kurulum için ilk önce resmi web sitesi üzerinden programı indirin ve kurun.

Patch Kullanımı:

Program kapalı olacak bu işlemleri yaparken

Bilgisayarınızda program kurulu olduğu dizine gidiniz

C:\Program Files (x86)\YouTube By Click 

Yukarda indirdiğiniz bylick patch dosyasını bu dizin içerisine atın ardından yönetici olarak çalıştır deyin işlem bittikten sonra tüm pencereleri kapatırsınız. Yazılım premium hale gelmiştir.

Herhangi bir güncelleme gelirse rahatlıkla güncellemeyi yaparsanız sonra tekrar programın kurulu olduğu dizine dönüp yeniden patch işlemini uygularsınız premium hale dönecektir.

Forum forum dolaşıp virüslü rat atılmış güncellenmiş crackler ile uğraşmanıza gerek yok bu patch güncelleme gelsede çalışır.



Bir ekran görütüsü

Youtube mp3 indirme,youtube mp3 çevirici,youtubebyclick,



Türkçe dil seçeneği olduğundan ayarları kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

#2 Free Youtube mp3 (premium) yazılımı {DvdSoft  tarafından sunulan}

Resmi web sitesi ve indirme adresi

Gizlilik Politikası + GDPR



Eğer premium sürüm kullanmak istersek 3.parti sağlayıcılar imkan sunuyor.

(Güvenli Kaynak) İndirme Bağlantısı


Patch Kullanımı:

Program kapalı olacak bu işlemleri yaparken

Bilgisayarınızda program kurulu olduğu dizine gidiniz

C:\Program Files (x86)\DVDVideoSoft\Free YouTube to MP3 Converter

Yukarda indirdiğiniz rardan çıkan FreeYouTubeToMP3Converter.exe dosyasını bu dizin içerisine atın ve değiştirin işlem bu kadar tüm pencereleri kapatırsınız. Yazılım premium hale gelmiştir.

DvdSoft daha fazla yazılımları için bakınız:


Bir ekran görütüsü


1 kereliğine satın alıp sınırsız kullanmak çok güzel sürekli ücret ödeme derdiniz yok tavsiye ediyorum.İkiside birbirinden güzel zaten piyasada düzgün işlev yapan yazılım bunlar var öbürlerini çok denedim pek stabil değil.

İmkanlar yüzünden alamayanlar için internet dünyası çoğu yazılımı size bir şekilde full sunmaya çalışıyor ne kadar yasal olmasa da artık milyonlar full yazılım indirir olmuş,full oyun indirir olmuş kısaca beleşe kaçılıyor.Oysa ki nelere para veriyoruz bunlara da verebiliriz, sonra bakıyorlar üretici firma herkes crackli kullanıyor emeğimizin karşılığını alamıyoruz en iyisini bu programa bir son verelim diyerekten fişini çekiyorlar.

Etrafda insanlar başlıyor şöyle olsa da kullansak düzgün müzik indirmek için bir program yeter ki paralı olsun valla parayı basar alırım diyorlar ama full halini görünce satın almaktan vazgeçiyorlar :)

iyi indirmeler.

No comments: