Sunday, June 19, 2022

Windows 8.1 - windows 11 arası tüm sürümleri hızlı indirin

Windows 8.1 - Windows 10 - Windows 11 tüm sürümlerini direkt olarak orjinal kaynaktan indirmek için kullanabileceğimiz pratik bir kaynak.Özellikle katılımsız ve full indirme adı altında olan sitelerin bazılarında oynanmış MD5 değerli modifikasyona uğramış windows sürümleri ile karşılaşabilmekteyiz.


Tavsiye olarak her zaman orjinal oynanmamış sürümdür,temiz sorunsuz bir sistem kurmak herkesin istediği bir konu olmalı değil mi ?


Eğer cevabınız evet resimde gösterilen şekilde ihtiyacınıza göre indirmeleri yapabilirsiniz.


işte adresimiz:

https://tb.rg-adguard.net/public.php?lang=tr-TR


Buna ek olarak windows 11 merakına hiç girişmeyin tavsiyesi veririz,stabil olarak W10 pro sürümü gayet iyi ve yeterlidir.Diğer sürüm ve yükseltmeleri tavsiye etmeyiz.


Windows kalıcı lisanslamak için ise internet dünyasının size sunduğu Hwidgen Dijital Licence Windows aracını kullanabilirsiniz.

https://disk.yandex.com.tr/d/mSbXinZnM04pzg

Rar şifresi: 0

Kullanıma dair kısa videolar



Yönetici olarak çalıştırıp kms38 _hwid install demeniz yeterlidir ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın süresiz lisansınız olacaktır,format attığınızda aynı sürümü otomatik lisansınız etkinleştirilir.

(Geçici olarak defender antivirüs devre dışı bırakınız)

Eğer lisansı kaldırmak isterseniz zor değil google'da küçük bir aratma ile hwidgen kaldırma yazarak sonuca ulaşabilirsiniz yinede kaldırma adına direkt kaynağı ekleyelim

(Sınırsız kalıcı lisancı kim kaldırmak ister ki?)

https://www.technopat.net/sosyal/konu/hwidgenden-nasil-kurtulurum.921069/page-2#posts

#16 yorumdan bir alıntı kopyası

HWID kodunuz ile bir lisans numarası Microsoft serverlarına kayıt olur. Siz format attığınızda Windows 10 HWID kodunuzu sunucuya gönderir ve karşısında ürün anahtarı olup olmadığını sorgular ürün anahtarı varsa otomatik olarak etkinleştirme olur.

Eğer Home ve Pro sürümlerde HWID gen ile etkinleştirme yaptıysanız bu sürümleri yüklediğinizde otomatik etkinleştirme olacaktır.

Kendi keyiniz ile etkinleştirme yapmak istiyorsanız slmgr. Vbs -upk kodu ile HWID gen ürün anahtarını kaldırıp(ürün anahtarı kalkınca etkinleştirme de devre dışı kalır) kendi ürün anahtarınızı girip etkinleştirmenizi tekrar yapabilirsiniz.

CMD'den aşağıdaki kodları kullanarak kendi keyinizi sisteme girebilirsiniz.

slmgr.vbs -ipk Ürün anahtarını yükle (varolan anahtarı değiştirir)

slmgr.vbs -upk Ürün anahtarını kaldır.

slmgr.vbs -ato Windows'u Etkinleştir.


Not: Ekleme olarak HWID Gen'in yaptığı otomatik etkinleştirme orijinal etkinleştirmedir korkulacak bir şey yoktur.

Bilgisayarınıza bir zarar vermez internette yazılan virüs teorilerine inanmayınız.

No comments: